SUMMER BLAST

U sklopu Poreč Open Air festivala u petak i subotu, 19. i 20. kolovoza u Poreču će se održati Club MTV Europe Summerblast. Festival u organizaciji najpoznatije svjetske glazbene televizije dovodi vrhunske DJe kao što su Afrojack, Steve Aoki, Zeds Dead, Jonas Blue i mnogi drugi!

No, današnji partijaneri žele više od sunca, mora i dobre glazbe – žele nezaboravno iskustvo koje će pamtiti cijeli život! Zato su organizatori pripremili brojne dodatne sadržaje. Svi oni koji se 19. i 20. kolovoza nađu u Poreču, osim u vrhunskim nastupima poznatih izvođača moći će uživati i u posebnom smještaju u MTV Villageu, partyjima na brodu, posebnom VIP prostoru ili u nekoj od brojnih aktivnosti.

Iako festival otvara svoja vrata u petak, zagrijavanje počinje već u četvrtak, 18. kolovoza na Jägermeister warm-up boat partyjima koji će sudionike na najbolji način uvesti u festivalska događanja na porečkoj Peškeri. Ljepote istarske obale, odličnu glazbu i pogled koji oduzima dah posjetitelji će moći doživjeti dva puta dnevno, od 18. do 20. kolovoza, na dvije različite rute u trajanju od dva i pol sata – Panoramic Sail i Sunset Cruise. Ljubiteljima dnevnih boat partyja vrhunska zabava osigurana je na MTV Panoramic Sailu koji će isplovljavati u 16 sati, dok će oni romantičniji nove uspomene stvarati uz zalazak sunca i glazbu resident DJ-a na MTV Sunset Cruiseu s početkom u 18:30 sati.

MTV Village osigurat će posjetiteljima uživanje u vrhunskom smještaju u ugodnoj atmosferi. Posebni festivalski apartmani MTV Village Lanterna Standard i MTV Village Lanterna Sunset pružaju sve što partijanerima treba. Udaljeni su samo stotinjak metara od čarobnih porečkih plaža, a poseban šarm im daju balkoni sa zadivljujućim pogledom na more. Za posjetitelje je osiguran i besplatan parking, a do festivala se mogu uputiti posebnim MTV shuttle autobusom. Organiziran je i poseban program unutar MTV Villagea, a neke od njih dočekat će ih i prikladan poklon u apartmanima – rashlađeni MTV UP energetski napitci.

Avanturisti će, dok čekaju nastup svog glazbenog idola, moći uživati u nekoj od brojnih organiziranih aktivnosti. Karting na jednoj od najboljih staza u Hrvatskoj, vožnja Quad vozila na poligonu ili posebno osmišljenim rutama, penjanje u adrenalinskom parku ili vožnja jet skijem samo su neke od njih.

Oni koji vole uživati u festivalu i glazbi sa stilom, mogu odabrati poseban VVIP prostor. VVIP Lounge namijenjen je grupama od minimalno četiri osobe koji uključuje stol sa sjedenjem i piće, dok je VVIP Standing predviđen za osobe koje žele neometano plesati i zabavljati se u posebnom odjeljku.

Ljubitelje plesne glazbe svojim najpoznatijim hitovima oduševit će headliner prvog dana festivala Afrojack, dok je glavna uloga drugog dana pripala Steveu Aokiju koji će dovesti atmosferu do usijanja. Uz njih, na impresivnoj listi izvođača su i Lost Frequencies, Fedde Le Grand, Zedd, Jonas Blue, Example, Martin Jensen, Vanillaz, Zeds Dead, R3wire & Varski i Aldo Morro.

Ulaznice se mogu nabaviti putem službenih stranica www.clubmtveurope.com, u poslovnicama Atlasa i Tisak Media, na više od 800 ovlaštenih prodajnih mjesta Atlasa diljem Hrvatske, Slovenije, Srbije i BiH te sustavu ticketshop.hr. Dvodnevne karte za domaće posjetitelje imaju povlaštenu cijenu od 372 kune! Jednodnevne ulaznice u prodaji su po cijeni od 300 kuna, a VIP ulaznice po cijeni od 615 kuna za jedan, odnosno 1.155 kuna za oba dana festivala. Ulaznice za Jägermeister boat partyje dostupne su po cijeni od 154 kune.

Cijena paketa koji uključuje 3 noćenja u višekrevetnom apartmanu Village Lanterna Standard te dvodnevnu festivalsku ulaznicu kreće se od 1.155 kuna po osobi, dok će kupci paketa koji uključuje 3 noćenja u višekrevetnom apartmanu MTV Village Lanterna Sunset apartmanu s pogledom na more te dvodnevnu festivalsku ulaznicu morati izdvojiti od 1.348 kuna po osobi. Navedeni paketi i smještaj mogu se rezervirati na službenim stranicama www.clubmtveurope.com i www.atlas.hr.

VVIP se može rezervirati na upit preko e-mail adrese vip@clubmtveurope.com po cijeni od 250 eura po osobi za VVIP Lounge ili 150 eura po osobi za VVIP Standing.

Glavni sponzori partneri festivala su tvrtke Valamar Riviera i Plava Laguna, a službeno piće festivala – energetsko piće „MTV UP!“- uskoro će se moći kupiti diljem Hrvatske. Festival Club MTV Europe Summerblast u sklopu Poreč Open Aira obogatit će ljetnu turističku ponudu Poreča!

Valamar Isabella Island Resort 4* & 5*

Otkrijte dijelić raja u novom ekskluzivnom Resortu

GLAVNI SPONZOR

SPONZORI DOMAĆINI

ORGANIZATOR

ZLATNI SPONZOR

SREBRNI SPONZOR

BRONČANI SPONZOR