Koncert Tonija Cetinskog za veliko finale Poreč Open Air Festivala

U subotu, 10. rujna 2016. prvo izdanje Poreč Open Air festivala završit će na najbolji mogući način – besplatnim koncertom Tonyja Cetinskog, jedne od najvećih hrvatskih pjevačkih zvijezda koja će svojim svevremenskim hitovima i obradama svjetskih uspješnica na porečkoj Rivi staviti točku na i kada je riječ o vrhunskim glazbenim doživljajima tijekom ljeta u Poreču.

Rovinjanin je dobitnik brojnih Porina i već godinama je jedan od najomiljenijih i najemitiranijih hrvatskih glazbenika. Poznat po moćnom glasu i po tome što je bez dlake na jeziku, posljednjih se godina dosta angažirao i u glazbenim show emisijama koje traže i promoviraju mlade glazbene talente. Tijekom dugogodišnje karijere izdao je 15 albuma i ostvario brojne vokalne suradnje s najpoznatijim domaćim glazbenicima kao što su Oliver Dragojević i Nina Badrić. 2007. godine snimio je i duet sa slavnim tenorom Joseom Carrerasom, a gostovao je i na koncertu Michaela Boltona u Royal Albert Hallu. Prvi je izvođač koji je napunio zagrebačku Arenu dva dana zaredom te je 40.000 ljudi imalo priliku uživati u njegovim hitovima kao što su 23. prosinac,  Nek’ ti bude ljubav sva, Kad žena zavoli…

Kao pravi Istrijan, Tony je i ljubitelj ribolova pa će boravak u Poreču možda iskoristiti i za sudjelovanje na natjecanju Poreč 2016 Offshore World Challenge u organizaciji kluba Big Game 4 Tuna. Drugo izdanje natjecanja u lovu na veliku ribu starta u srijedu, 7. rujna i završava u subotu, 10. rujna, a očekuje se sudjelovanje više od 50 timova. U četvrtak i petak, 8. i 9. rujna, Porečani i  njihovi gosti moći će uživati i u Tunalicious Stret Food festivalu na Rivi na kojem će se pripremati i besplatno dijeliti delicije od ulovljenih tuna. U subotu će se u 20:30 na Rivi dodijeliti nagrade i priznanja za najbolje ribolovce u pojedinim kategorijama. Natjecanje organiziraju entuzijasti iz ŠRK-a Big Game 4 Tuna koji su već lani tijekom prvog natjecanja dokazali da je Poreč idealna lokacija za organizaciju Big Game fishinga, a natjecanje su podržali Valamar Riviera, Ministarstvo turizma RH, Turističke zajednice Istre i Grada Poreča, Grad Poreč i mnogi drugi. Besplatnim koncertom Tonyja Cetinskog bit će obilježen uspješan završetak drugog međunarodnog Big Game natjecanja i završetak prvog izdanja Poreč Open Air festivala. Pridružite nam se na Rivi i proslavite kraj nezaboravnog porečkog ljeta…do iduće godine i novih porečkih avantura!

Valamar Isabella Island Resort 4* & 5*

Otkrijte dijelić raja u novom ekskluzivnom Resortu

GLAVNI SPONZOR

SPONZORI DOMAĆINI

ORGANIZATOR

ZLATNI SPONZOR

SREBRNI SPONZOR

BRONČANI SPONZOR