Vrhunski nastup Tonyja Cetinskog na Rivi zatvorio prvi Poreč Open Air

Prvo izdanje Poreč Open Aira s više od 250 održanih događanja završilo je vrhunskim nastupom Tonyja Cetinskog na prepunoj porečkoj rivi u subotu, 10. rujna. Uz uživanje u nastupu jedne od najvećih domaćih pjevačkih zvijezda, Porečane i brojne turiste razveselio je i nastup benda Tri kralja te jedinstvena točka Lasermana koji je manipulacijom laserskim zrakama ostavio publiku bez daha. Sinoćnja završnica festivala je ujedno obilježila i zadnji dan uspješnog međunarodnog turnira u lovu na veliku ribu – Offshore World Challenge – Poreč 2016.

Nakon proglašenja pobjednika drugog izdanja međunarodnog natjecanja u lovu na veliku ribu, u kasnim popodnevnim satima publiku je svojim nastupom razveselio bend Tri kralja, a zatim je uslijedio laserski šou Lasermana. Porečani i njihovi gosti tijekom ljeta su već upoznali Lasermana, no svaki njegov nastup je drugačiji i iznova oduševljava publiku. Njegov performans koji kombinira vrhunsku glazbu i manipulaciju laserskim zrakama publiku je uveo u vrhunac večeri – nastup Tonyja Cetinskog. Pjevač je uz pratnju svog benda dodatno podigao temperaturu na porečkoj Rivi s izvedbama svojih hitova te obradama svjetskih uspješnica. Na pozornici je ugostio i jednog od natjecatelja The Voicea, Alena Bičevića, koji je oduševio oko pet tisuća okupljenih.  Zadnjom, prigodnom pjesmom Zbogom odlazim Cetinski je službeno zatvorio nevjerojatno uspješno prvo izdanje festivala života – Poreč Open Aira.

Festival Poreč Open Air Porečanima i brojnim stranim i domaćim turistima ovog je ljeta donio niz atraktivnih događanja: od glazbenih večeri, uličnih performansa i filmskih projekcija do dječjih zabavno-edukativnih sadržaja i vrhunskih kazališnih izvedbi na otvorenom. VIše od 50 tisuća Porečana i turista uživalo je u više od 250 pojedinačnih događanja u kojima je sudjelovalo 250 izvođača tijekom gotovo 100 dana festivala, od 9. lipnja do 10. rujna.

Potpredsjednik za prodaju i marketing Davor Brenko iz tvrtke Valamar Riviera, koja je glavni sponzor, partner i idejni pokretač festivala, zadovoljan je postignutim: “Uzevši u obzir odaziv i reakcije na prvo izdanje festivala, vjerujem da smo, zahvaljujući potpori partnera i lokalne zajednice, na dobrom putu prema ostvarenju strateškog cilja Valamara, a to je razvoj destinacijskog sadržaja s naglaskom na posebno osmišljena događanja i jedinstvene turističke proizvode. Time podižemo konkurentnost destinacije i vrijednost turizma. Želimo  zahvaliti svim gostima, Porečanima i partnerima na projektu na izvrsnoj suradnji te pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na još boljem i bogatijem izdanju sljedeće godine.”

Prvo Open Air ljeto je iza nas, a festival života vraća se početkom lipnja 2017. s još bogatijim i raznovrsnijim sadržajima koji će obogatiti ponudu grada i omogućiti svim gostima i stanovnicima da upoznaju svu čaroliju Poreča i stvore nezaboravne ljetne uspomene!

 

 

GLAVNI SPONZOR

SPONZORI DOMAĆINI

ORGANIZATOR

ZLATNI SPONZOR

SREBRNI SPONZOR

BRONČANI SPONZOR