Poreč Open Air Festival aplikacija – jednim klikom do vijesti o festivalu

Predstavljamo vam Poreč Open Air mobilnu aplikaciju pomoću koje na dohvat ruke imate sve informacije potrebne za nezaboravno iskustvo na ovogodišnjem festivalu!

Kako bi vam olakšala planiranje i uživanje u mnogobrojnim događanjima ovog ljeta u Poreču, aplikacija omogućuje pregled festivalskog programa, donosi najsvježije informacije o datumima, lokacijama i novostima s festivala. Time vam omogućuje da u nekoliko poteza doznate sve detalje o događanjima koji vas zanimaju.

Ukoliko tek planirate svoj odmor i niste još bili u Poreču, pogledajte našu galeriju fotografija unutar aplikacije i doživite djelić atmosfere koja vas očekuje u Poreču ovo ljeto, a kako biste uvijek bili spremni za užitak u festivalskom programu, aplikacija vam nudi uvijek svježe informacije o lokalnoj vremenskoj prognozi kao i mogućnost  jednostavnog pronalaska smještaja u Valamar hotelima.

Unutar aplikacije možete napraviti i vlastiti profil koji možete jednostavno povezati s  vašim Facebook ili Twitter profilom te direktno dijeliti fotografije i dojmove s festivala sa svojim prijateljima.

GLAVNI SPONZOR

SPONZORI DOMAĆINI

ORGANIZATOR

ZLATNI SPONZOR

SREBRNI SPONZOR

BRONČANI SPONZOR