POREČ OPEN AIR PREDSTAVIO FESTIVALSKI PROGRAM I DOBIO TENISICE – STARTAS OPENERKE

U parku Dvorca u sklopu Valamar Isabella Island Resorta na otoku Sveti Nikola predstavljen je cjelokupan program Poreč Open Air festivala koji građanima Poreča i brojnim turistima donosi niz atraktivnih glazbenih večeri, uličnih performansa, filmskih projekcija, dječjih zabavno-edukativnih sadržaja i vrhunskih kazališnih izvedbi na otvorenom, širom starog grada Poreča i na otoku Sveti Nikola.

Posebnost programa festivala jest njegov šarolik zabavni, kulturni i edukativni karakter kao i uključenost lokalne zajednice u projekt – od lokalnih glazbenih i kazališnih izvođača, umjetničkih udruga, brojnih lokalnih dobavljača sudionika projekta do porečkih ugostitelja u čijim će objektima, uz brojne atraktivne gradske lokacije, tijekom cijeloga ljeta živjeti festivalski duh. Nakon uspješnog najavnog festivalskog Poreč Rock Off koncerta Hladnog piva i pratećih bendova na prepunoj porečkoj rivi  u petak, 24. lipnja, bogati svakodnevni program festivala počinje u ponedjeljak 4.srpnja i uz više od 100 različitih događanja, traje do 10. rujna.

Uz predstavljanje festivalskog programa, predstavljen je i ekskluzivni model kultnih domaćih Startas tenisica, prigodnog imena Openerke, čiji je dizajn inspiriran Poreč Open Air festivalom. U ime proizvođača, tvrtke Borovo, festivalske je tenisice predstavio Dubravko Šimenc, voditelj branda Startas. Startas Openerke bit će u prodaji isključivo u porečkoj poslovnici Borova i u Valamarovim hotelima u Poreču od ponedjeljka, 4. srpnja.

Iza festivala stoje tvrtka Valamar Riviera, glavni inicijator i sponzor partner, grad Poreč i Turistička zajednica grada Poreča kao sponzori domaćini te organizator festivala, tvrtka MPG, kao i brojni drugi partneri i sponzori.

U ponedjeljak, 4.srpnja, cijeli Poreč postaje velika festivalska pozornica koja će ugostiti živopisne nastupe u sklopu jedinstvenog Poreč Open Aira – Festivala života koji će obogatiti ljeto na Jadranu i učvrstiti poziciju Poreča kao vrhunske turističke destinacije!

GLAVNI SPONZOR

SPONZORI DOMAĆINI

ORGANIZATOR

ZLATNI SPONZOR

SREBRNI SPONZOR

BRONČANI SPONZOR