ISTRA INSPIRIT u sklopu Poreč Open Aira

U sklopu ljetne sezone Istra Inspirit doživljaj proširio je broj lokacija na kojima će se održavati pa će se uz Rovinj, Poreč, Medulin, Svetivnčenat i Dvigrad – Kanfanar doživljajni spektakl odvijati i na otoku Sveti Nikola svake nedjelje od 19. lipnja do 21. kolovoza u suradnji s hotelskom kućom Valamar Riviera tijekom sklopu Poreč Open Air festivala.

Istra Inspirit sa svojim kreativnim kulturno-umjetničkim programom započinje u nedjelju, 19. lipnja na otoku Sveti Nikola s programom ‘Čarobni otok Sveti Nikola’ namijenjenom Porečanima i njihovim gostima, prvenstveno obiteljima s djecom. Svi posjetitelji će moći uživati u interaktivnoj zabavno-edukativnoj šetnji otokom tijekom koje će upoznati svijet mitova i legendi Istre. Djeca i roditelji će ući u čarobni svijet Julesa Vernea i njegove mašte, romantičnu ljubavnu priču grofa Polesinija i njegove supruge Isabelle, kao i zgode i nezgode slavnog kapetana Morgana i njegove družine, a sve će biti popraćeno audio-vizualnim elementima, plesom i dramom. Program će se održavati svake nedjelje od 19. lipnja do 21. kolovoza u 20:30 sati.

Ulaz je besplatan. Za Porečane i goste Valamar Isabella Island Resorta karta za brod do otoka je besplatna, dok ostali zainteresirani mogu kupiti obiteljsku kartu za brod po cijeni od 50,00 kn. Vidimo se na Istra Inspiritu!

GLAVNI SPONZOR

SPONZORI DOMAĆINI

ORGANIZATOR

ZLATNI SPONZOR

SREBRNI SPONZOR

BRONČANI SPONZOR