Svečano otvaranje Poreč Open Air festivala na otoku Sveti Nikola

Poreč Open Air bit će službeno otvoren u četvrtak, 9. lipnja, na otoku Sveti Nikola svečanim programom koji će kroz nekoliko glazbenih i sound & vision segmenata na kreativan i inovativan način  predstaviti umjetnički program festivala od 9. lipnja do 10. rujna 2016!

Program na otoku Sveti Nikola u sklopu impresivnog Valamar Isabella Island Resorta dat će svojevrsni presjek ljetnih zbivanja Festivala života, što ga čini najboljim uvodom u program Poreč Open Aira koji će ovo ljeto u Poreču učiniti još bogatijim i sadržajnijim za sve Porečane i njihove goste. Program službenog otvorenja započinje obilaskom otoka Sveti Nikola, a nastavlja se ceremonijom otvorenja koju će nadopuniti večera i zabavni program. Uzvanici, partneri i gosti moći će uživati uLaserman Showu, nastupu Ante Gelo Jazz Banda, nastupu DJ-a te u koncertu iznenađenja! Ne propustite i vi biti među njima!

Cijena ulaznice je 690,00 kn, a možete je kupiti od 3. lipnja 2016. isključivo na Perfect Experience Creator punktovima u sklopu Valamar Riviera Hotela (Obala maršala Tita 15, Poreč) te Valamar Diamant Hotela (Brulo 1, Poreč). Radno vrijeme PEC punkta je 9 do 13 sati i 18 do 21 sat.

U cijenu ulaznice uključeni su ulaznica za svečano otvaranje festivala Poreč Open Air uz koncert iznenađenja i ostali zabavni sadržaji, pokloni iznenađenja te piće dobrodošlice i večera, kao i parking te prijevoz brodom na otok Sveti Nikola i natrag.

Za više informacija kontaktirajte info@porecopenair.com ili na telefon +385994960818

GLAVNI SPONZOR

SPONZORI DOMAĆINI

ORGANIZATOR

ZLATNI SPONZOR

SREBRNI SPONZOR

BRONČANI SPONZOR